@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvad Er Webdesign? Få Svaret Her
25.06.2021

Hvad Er Webdesign? Få Svaret Her

Har du gået med tanken om at være webdesigner? Men er lidt usikker på hvad det faktisk er. I dette indlæg vil jeg kort f…

Image: Pexels.com

Har du gået med tanken om at være webdesigner? Men er lidt usikker på hvad det faktisk er. I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad webdesign er. Få svaret forneden af dette indlæg. 

Du er på en eller anden form for webdesign hver dag, uden af du måske ved det. Webdesign er noget der er blevet populært blandt forbruger af internettet og hjælper os meda t navigere på mange forskellige hjemmesider vi besøger i dag. Men hvad er det præcist?

Jo, en webdesign er en hjemmesides layout. Altså hvordan hjemmesiden ser ud visuelt. Der er selvfølgelig forskel på hjemmesider alt efter hvad formålet med hjemmesiden er. 

Webdesign er så bredt et emne, at der findes en helt uddannelse om det, da kodning af en hjemmeside indeholder meget mere end bare at kode den. Der er det man ser på hjemmesiden og det der er bag hjemmesiden, også kendt som User Interface og user Experience, som jeg ikke vil gå for meget i detalje med her. Da der er præferencer for hvad man synes er mest interessant ved opbygning af hjemmesider. 

Hvofor er webdesign vigtigt? 

Webdesign kan være vigtigt, da det skal være let for læseren at finde rundt  på hjemmesiden. Når man har en hjemmeside, så vil man også gerne have at folk klikker ind og kigger på den. Derfor må hjemmesiden ikke være så grim og forvirrende for læseren, at de bare går ud af din hjemmeside for at finde svaret et andet sted.