@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Inkjet Printer Hvad Er Det? Få Svaret Her - degrafiske.dk
28.06.2021

Inkjet Printer Hvad Er Det? Få Svaret Her

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad en Inkjet printer er og hvad det kan bruges til. Find svaret forneden.  …

Image: Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad en Inkjet printer er og hvad det kan bruges til. Find svaret forneden. 

Når du skal til at vælge en ny printer, uanset om det er til hjemmet eller kontoret, så vil du støde på to former for printer, laser printer og inkjet. Men hvad er forskellen på disse to printer? 

Det største forskel på disse to printer er at en inkjet printer rent faktisk bruger blæk til at printe dine dokumenter. Den er bedst egnet til dem der går op i at det printet dokument er i højkvalitet. Hvor man tydeligt kan se farverne og linjerne. F.eks. Hvis du skal printer billeder er noget lignende, da det er meget mere præcist med hensyn til farverne. 

En laserprinter bruges bedst til at printe dokumenter, som er mere tekstbaseret. Det er også disse printer de fleste kontorer bruger, da det bare skal bruges til at pinte en masse tekstbaseret dokumenter ud. Du har nok set sådan en på kontoret eller i skolerne. 

Laser printen bruger laser til at printe på papiret, derfor fungere det ikke så godt til at printe billeder hvor der er mange forskellige farver i spil. Men hvis det bare er sort og hvid, så klarer den det fint. 

Vi sender et stort tak til avxperten, der har støttet artiklen. Så kig eventuelt på 3D printere hos avxperten.