Tekstiltryk

Det direkte tekstiltryk er nok stadig den mest udbredte trykmetode i branchen og er kendertegnet bedst ved direkte tryk på t-shirts med vandholdige eller plastisol farver (gummifarve). Registeret er stort, både med hensyn til udvalget af farver samt trykemner såsom arbejdstøj, jakker, sweatshirts, skjorter, muleposer, tasker etc. etc.

• Vandholdige farver på lyse tekstiler, har et meget “blødt greb”, og kroppen kan ånde gennem trykket – trykket kan virke mat, der kan stryges direkte på trykket.• Vandholdige farver på mørke tekstiler, har et mere “stift greb”. Trykket er ikke velegnet til mere end 2-3 farvet tryk, kroppen kan ånde gennem trykket – trykket kan virke mat, der kan stryges på vrangsiden af trykket.

• Plastisol farver på lyse tekstiler, har et meget “blødt gummi greb”, og kroppen kan ånde gennem trykket – trykket er brilliant, der kan stryges på vrangsiden af trykket med lav temperatur.

• Plastisol farver på mørke tekstiler, har et “stift gummi greb”, og kroppen kan ikke ånde gennem trykket – trykket er brilliant, der kan stryges på vrangsiden af trykket med lav temperatur.

Vask og tør altid med vrangen ud.

Skriv et svar (Write a comment)