Tekstiltryk

Det direkte tekstiltryk er nok stadig den mest udbredte trykmetode i branchen og er kendertegnet bedst ved direkte tryk på t-shirts med vandholdige eller plastisol farver (gummifarve). Registeret er stort, både med hensyn til udvalget af farver samt trykemner såsom arbejdstøj, jakker, sweatshirts, skjorter, muleposer, tasker etc. etc.

• Vandholdige farver på lyse tekstiler, har et meget “blødt greb”, og kroppen kan ånde gennem trykket – trykket kan virke mat, der kan stryges direkte på trykket.• Vandholdige farver på mørke tekstiler, har et mere “stift greb”. Trykket er ikke velegnet til mere end 2-3 farvet tryk, kroppen kan ånde gennem trykket – trykket kan virke mat, der kan stryges på vrangsiden af trykket.

• Plastisol farver på lyse tekstiler, har et meget “blødt gummi greb”, og kroppen kan ånde gennem trykket – trykket er brilliant, der kan stryges på vrangsiden af trykket med lav temperatur.

• Plastisol farver på mørke tekstiler, har et “stift gummi greb”, og kroppen kan ikke ånde gennem trykket – trykket er brilliant, der kan stryges på vrangsiden af trykket med lav temperatur.

Vask og tør altid med vrangen ud.

Published by dengrafiskebranche

Grafisk design og SEO – Markedsføringen skal skabe resultater. Og grafisk design samt SEO er et effektivt værktøj til at opnå dette. For os handler grafisk design om at forstærke budskaber ved at bruge kreative og visuelle udtryk.

Leave a comment

Skriv et svar (Write a comment)