@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Ting Man Kan 3D-printe - Det Kan Du Printe - degrafiske.dk
12.11.2020

Ting Man Kan 3D-printe - Det Kan Du Printe

Selvom 3D-print for mange opfattes som en ny teknologi, så er teknologien faktisk 40 år gammel. Det er dog først indenfo…

Image: Pixabay

Selvom 3D-print for mange opfattes som en ny teknologi, så er teknologien faktisk 40 år gammel. Det er dog først indenfor det seneste årti, at der for alvor er kommet skub i teknologien, hvor den er blevet mere udbredt.

Du kan i dag derfor printe ting til en lang række anvendelser og brancher med en 3D-printer. Faktisk kan du også printe bestemte former for mad med en 3D-printer. Læs mere om hvilke muligheder du har med en 3D-printer i artiklen herunder.

Det kan du printe med en 3D-printer

  • Briller
  • Bygninger
  • Høreapparater
  • Legetøj
  • Metalkomponenter til luftfart
  • Organer
  • Pizza
  • Sportsudstyr
  • Våben

Faktisk er listen over ting man kan 3D-printe meget, meget længere. For der er nemlig en lang muligheder indenfor de enkelte kategorier og områder, der er nævnt på listen.

De to ting, der nok springer mest i øjnene på en, er organer og pizza, når man gennemgår listen over ting man kan 3D-printe. Men den er god nok. Et firma fra Taiwan har rent faktisk 3D-printet en spiselig pizza. 

3D-print af organer er stadig i et tidligt stadie. Men det er lykkedes at 3D-printe organer, der er blevet indopereret i en kanin - med succes. Udviklingen af det område er dog stadig så nyt, at man endnu ikke har forsøgt sig med at printe 3D-organer til mennesker.

Med det kvantespring som 3D-print har taget indenfor det seneste årti, vil der i de kommende år uden tvivl komme en lang række nye produkter på markedet, der er lavet via 3D-print.

Tak for støtten. Tak til avXperten for deres økonomiske bidrag til dette tekstindhold. Der kan du, udover mange andre ting, købe elektrisk løbehjul. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.